Heb je een ontspannende massage nodig?

Gun jezelf een ontspannende massage

Heb ook jij nood aan ontspanning? Wil je even wat tijd voor jezelf om helemaal tot rust te komen? Naast een dagelijkse wandeling in de natuur is een ontspannende massage dan een echte aanrader!

Een uurtje genieten zodat je lichaam en geest volledig tot rust komen. Je zal merken dat opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kan. Jij verdient dat!

Bel me gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken. +32 479 237540

Ik som alvast enkele ontspannende massages op die je waarschijnlijk heerlijk zal vinden:

Energetische Massage

Bij een energetische massage werk ik enerzijds op energiepunten en meridianen in jouw lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in je lichaam weer in balans komen.

Tarieven & reserveren

Jade Stone Massage

Dit is zonder twijfel een massage die jouw opgebouwde spanningen helemaal weg neemt. Bij de Jade Stone massage, die zo’n 80 minuten duurt, maak ik gebruik van warme jadestenen. Het is werkelijk genieten als je hun warmte op je lichaam voelt.

Tarieven & reserveren

Edeelsteenmassage

Bij deze massage werk ik met warme Rozenkwartsstenen die ook bijdragen aan een ontspannen gevoel.

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Hij werkt in op de hartchakra en zuivert en opent het hart op alle niveaus.

Tarieven & reserveren

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *