Heb je interesse in een energetische massage of een andere behandeling?   Heb je een vraag?  Lees dan hier mijn antwoorden op de vaak gestelde vragen of neem gerust contact op met mij indien je nog bijkomende vragen hebt.

Moet ik mij volledig ontkleden voor een massage?

Neen, ik vraag je sowieso om je slipje aan te houden.  Mijn gouden regel is dat je moet doen waar je jezelf volledig comfortabel mee voelt.

Dames die liever de BH aanhouden, ook dat is geen probleem. Wanneer ik je rug masseer zal ik vragen of de BH-bandjes losgemaakt mogen worden nadat je bent gaan liggen. Op die manier kan de rug volledig gemasseerd worden en vermijden we dat er olie op terecht zou komen.

hot-stone-massage

Masseer je het volledige lichaam?

Bij de meeste massages wordt steeds het volledige lichaam gemasseerd.  Zijn er bepaalde plaatsen waar je gevoelig bent of die voor jouw niet prettig aanvoelen om er gemasseerd te worden (zoals bijvoorbeeld de voeten, aangezicht, buik …), dan kan je dit steeds aangeven. Uiteraard hou ik hier dan rekening mee zodat de massage met respect voor jouw grenzen gebeurt en je er volledig van kan genieten.

massage-voeten

Word ik tijdens de massage toegedekt?

Ja, gedurende de volledige massage word je toegedekt met een handdoek. Deze handdoek wordt enkel weggenomen op de plaats waar ik masseer.  Zo heb je het altijd lekker warm.

Massage handdoek

Wanneer mag ik geen massage?

In sommige omstandigheden is het beter om geen of slechts gedeeltelijk een massage te krijgen. Lees verder wanneer je best geen massage neemt.

Massage met jade steen

Kan ik mij douchen na de massage?

Er is helaas geen mogelijkheid om je te douchen.  Ik verwijder zoveel mogelijk van de massageolie met een zachte doek.  Je kan hier dus best rekening mee houden tijdens de keuze van je kleding wanneer je naar hier komt.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja.  Zowel voor mijn huis als langs de straat is er altijd plaats om te parkeren.

Parkeergelegenheid massage zonhoven

Is er een rolstoelvriendelijke ingang?

Mijn praktijkruimte is op de eerste verdieping en er is geen lift.  Wil je heel graag van een massage genieten, maar kan je geen trappen doen?  Dan ben ik altijd bereid om mijn mobiele massagetafel beneden te plaatsen.  Gelieve dit duidelijk te vermelden wanneer je een afspraak maakt.  Enige minpuntje is dat je dan niet in mijn gezellig ingerichte praktijkruimte kan behandeld worden.  Maar je zal uiteraard evenveel genieten van de massages!

Heb je ook cadeaubonnen?

Het is inderdaad mogelijk om een cadeaubon te kopen.

Cadeaubon massage Limburg