Cadeaubon

Cadeaubon massage

Een cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor een verjaardag, de feestdagen, Valentijn, Moederdag of een andere gelegenheid? Je kan je familie of vrienden altijd een cadeaubon voor een behandeling schenken. Een cadeaubon kan steeds afgehaald worden na een telefoontje vooraf +32 479 23 75 40

Wat zijn de mogelijkheden?

Geef een behandeling cadeau

Je kan een van deze behandelingen cadeau doen en betaalt gewoon het tarief voor de gekozen behandeling. Vervolgens krijg je een cadeaubon met vermelding van de behandeling waar de ontvanger recht op heeft. Deze persoon hoeft enkel nog een afspraak te maken en kan vervolgens genieten van jouw geschenk.

Hete stenen op je rug

Geef een bedrag

Een andere mogelijkheid is dat je een bedrag naar keuze cadeau geeft. Je betaalt het gewenste bedrag dat ik vervolgens op de bon vermeld. De ontvanger maakt een afspraak en kiest zelf welke behandeling hij of zij wil.

Indien de gewenste behandeling duurder is dan het bedrag op de cadeaubon, dan kan de persoon het verschil zelf bij betalen en genieten van de behandeling naar keuze.

Wanneer de gekozen behandeling goedkoper is dan het bedrag op de cadeaubon, dan krijgt de persoon een tegoedbon met het verschil.  Dit verreken ik tijdens een volgende sessie. Een cadeaubon kan niet terug ingeruild worden voor geld.

 

3 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *