De AromaTouch techniek is een zachte massage met ritmische bewegingen waarbij gewerkt wordt langs energiebanen op de rug, het hoofd en de voeten. Tijdens deze massage worden 8 verschillende essentiële oliën gebruikt. Iedere olie heeft zijn unieke eigenschappen en werking. De essentiële oliën worden steeds aangebracht in combinatie met een neutrale massageolie.

Deze massage helpt het lichaam om het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en ontspanning te bevorderen.

De massage bestaat uit 4 stappen. Bij iedere stap wordt een combinatie van 2 essentiële oliën gebruikt en zij werken:

  • ontspannend (Balance en lavendel)
  • immuun versterkend (On guard en Tea Tree)
  • verzachtend voor spieren en gewrichten (Aromatouch en Deep blue)
  • in balans brengen van lichaam en geest, verkwikkend (Wild orange en Peppermint)

Het voordeel van deze massage is dat de essentiële oliën nog lang na de sessie doorwerken. Ze werken zowel op het emotionele als fysieke lichaam.

Na de behandeling is het aangeraden om veel water te drinken om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren

Zijn essentiële oliën veilig?

De essentiële oliën die tijdens de Aromatouch gebruikt worden zijn van DoTerra. Het zijn CPTG (Certified Pure Tested Grade) essentiële oliën. De oliën worden uitgebreid getest om te garanderen dat ze aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit is belangrijk om te garanderen dat de olie puur en krachtig is met de juiste chemische samenstelling.

De AromaTouch™ kent specifieke richtlijnen en instructies voor zowel dosering als aanbrengen wat het een veilige en effectieve manier maakt om de volledige voordelen van essentiële oliën te ontvangen.