Rozenkwarts hartjes

Rozenkwarts hartjes

Rozenkwarts is de steen van pure en onvoorwaardelijke liefde, liefde voor jezelf en de dankbaarheid voor alles om je heen.

Deze steen opent je hart zodat jouw liefde kan stromen en je de stem van je hart kunt horen. Hij helpt je los te laten, haalt je uit je hoofd en geeft je het diepe vertrouwen om altijd je hart te volgen.

Rozenkwarts heeft nog meer positieve eigenschappen want hij zuivert, kalmeert bij verdriet en trauma’s, heelt en verbindt. Hij helpt om te vergeven en bevordert empathie, openheid naar anderen toe en behulpzaamheid.


Draag dit hartje bij je zodat het je helpt herinneren om in alles wat je doet je hart te volgen en je liefde door te geven. Of leg het op een plaats waar je liefde wilt aantrekken want rozenkwarts vult iedere ruimte met een zachte energie van liefde.

Je kan dit hartje ook schenken aan een ander, als talisman van liefde. Dan kan het ook die ander inspireren om te leven vanuit liefde.

‘The only lasting beauty is the beauty of the heart.’

Rumi


Geef een Rozenkwarts hartje cadeau

De Rozenkwarts hartjes zijn verkrijgbaar in mijn praktijk. Wil je graag een hartje schenken aan jezelf of wil je er iemand anders gelukkig mee maken? Kom gerust even langs. (enkel na afspraak)

De hartjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten:

  • 20 mm € 4,95
  • 25 mm € 6,95
  • 35 mm € 9,95
Rozenkwarts hartje
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *