Vergeet de koude dankzij een massage met warme stenen

Massage met warme stenen

Wat denk je van een ontspannende massage met warme stenen na een mooie winterwandeling? Op deze pagina kan je een overzicht vinden van de verschillende massages die ik geef, maar ook een tip voor een mooie wandeling.

Een massage met warme stenen

Ook tijdens de winter is het heerlijk om een wandeling in de natuur te maken. De frisse lucht en de winterlandschappen laten je helemaal tot rust komen. Wandelgebied de Platwijers in Zonhoven is ook tijdens de winter geweldig mooi om een wandeling te maken. Op slechts 500 meter van mijn praktijk kan je inhaken op enkele mooie wandelingen door dit vijvergebied.

Na je winterwandeling kan je dan in mijn gezellige, warme praktijkruimte genieten van een van de volgende massages met warme stenen:

Natuurgebied de Platwijers in de winter

Bij de hot stone massage wordt er gewerkt met warme basaltstenen. De warmte heeft een ontspannend en beschermend effect. Het is werkelijk aangenaam om de warme stenen op je lichaam te voelen. De warmte doet je helemaal ontspannen en na een wandeling is dit effect nog groter!

Massage met hete stenen

Wandeling Platwijers – 10 km

Wanneer je bij mijn praktijk parkeert moet je slechts zo’n 500 meter wandelen voor je in de natuur bent. Daar kan je vervolgens verschillende wandelingen volgen. Een aanrader is deze wandeling van 10 km, waarbij je langs de uitkijktoren van de Wijers komt. Vanaf deze uitkijktoren heb je een mooi uitzicht over de omgeving.

Wandeling Platwijers Zonhoven

De jade steen massage is een heerlijke massage die verlichting bij stijve en pijnlijke spieren biedt, maar ook helpt om negatieve emoties los te laten. Persoonlijk vind ik deze massage (90 minuten) de ideale combinatie na zo’n deugddoende wandeling door de natuur.

Massage met warme jade stenen

Na deze massage met de gladde, warme jade stenen ben je helemaal ontspannen.

Wandeling Platwijers – 6 km

Wanneer je de combinatie ‘winterwandeling & massage met warme stenen’ ziet zitten, maar 10 kilometer een beetje te ver is voor jou, kan je ook voor deze wandeling van 6 km kiezen. Deze wandeling brengt je onder andere langs dit prachtige plekje.

Winter in Zonhoven

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus.

Massage met warme edelstenen

Massage met warme kruidenstempels

Wanneer je geen massage met stenen wenst is er ook altijd de mogelijkheid om voor een massage met warme kruidenstempels te kiezen. Wanneer je een fikse wandeling gemaakt hebt zal je zeker genieten van de “Herbal Earth Massage”. Hier wordt er gewerkt op de voeten en onderbenen met behulp van een Indonesische behandelstaaf en warme kruidenstempels.

  • Herbal Earth massage
  • Herbal Heaven massage

Massage met warme kruidenstempels

Boek nu je massage met warme stenen

Heb je bij het lezen van dit artikel zin gekregen in een behandeling? Neem dan gewoon even contact op voor een afspraak.

Uitkijktoren Platwijers Zonhoven

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *