De legende van Yogiman

Orang Malu massage Limburg

Orang Malu

Wist je dat er achter de Yogimannetjes waarmee ik de Yogi-Malu massage geef ook een hele betekenis schuil gaat?  In dit artikel vertel ik je wat meer over de legende van de Yogiman (Orang Malu), ook gekend als de “huilende Buddha” of “verlegen man Buddha”.  Altijd leuk om te weten wanneer je voor deze ontspannende massage kiest.

Yogiman vindt zijn oorsprong in landen als Indonesië en India en stelt een in zichzelf gekeerde, mediterende man voor.
Hij wordt ook wel eens de “Weeping Buddha” genoemd, Boeddha die huilt om het leed van de wereld.
Maar Yogiman is in zijn hart gelukkig, hij heeft vrede met zichzelf gevonden.

Yogiman

Als je de Yogiman van achter bekijkt kan je een menselijk hart herkennen; de bron van leven en energie.

orang malu achterkant

Bekijk je de Yogiman langs de zijkant, dan kan je de armen in de vorm van een foetus zien.  Het symbool van nieuw leven, zuiverheid en reinheid.

orang malu zijkant

Wanneer je de Yogiman van de voorkant bekijkt zal je zijn lachend gezicht te ontdekken; het hoofd is de neus, de handen zijn tanden en de oren zijn zijn ogen.

orang malu voorkant

De Yogi man leert bescheidenheid, kracht, energie en de keuze van wedergeboorte. De Yogiman is ook een symbool dat het leven is als een cirkel verloop. Er is geen begin, geen einde, maar een constante kans voor een nieuw begin.

Deze massaga praktijk is voor mij ook een nieuw begin.

De Yogi man wordt geplaatst in de ruimte aan de linkerkant als je binnenkomt, met zijn hoofd naar de ingang. Hij zal alles wat voorbijkomt beïnvloeden met zijn kalme, positieve energie.

Laat de Yogiman de aandacht trekken, zodat de mensen ernaar toe worden getrokken om hun handen op zijn hoofd te leggen. Wanneer een persoon tot hem wordt aangetrokken laat de Yogiman ons eraan te herinneren dat door middel van bescheidenheid en kracht positieve energie kan worden gericht op een nieuw begin.

Door dagelijks over de rug van de Yogiman te aaien en hem goed te behandelen worden volgens de legende je zorgen weggenomen en groeit het zelfvertrouwen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *