Energetische plaatsen in België – Maasmechelen

Connecterra Maasmechelen mediteren

Energetische plaatsen in Maasmechelen

In mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen aan waaronder ook een energetische massage. Dit is een zachte vorm van massage waarbij de handen of vingertoppen gebruikt worden om energie-overdracht te bewerkstelligen.

Naast zo’n massage haal ik zelf ook energie uit de natuur. Er zijn zo van die plekken waar je spontaan een goed gevoel krijgt, ik noem dit ‘energetische plekjes’. Deze plekjes helpen de geest te ontspannen, emoties tot rust te brengen en je hart te openen. Het zijn meestal ook geschikte plaatsen voor zelfontplooiing en meditatie.

zonsondergang-connecterra-maasmechelen

Op mijn blog ga ik jullie regelmatig meenemen naar mijn lievelingsplekjes. Zo kan je er zelf ook eens gaan genieten van de prachtige natuur.

Connecterra

Een van de plekjes waar ik helemaal tot rust kan komen is ‘Connecterra’. Een heerlijke wandeling naar de top van de terhill of helemaal rond het water, er zijn in dit park heel wat locaties waar je helemaal tot rust kan komen.

Wandelcoach in Maasmechelen

Wandelcoach

Naast de behandelingen in mijn praktijk droom ik er ook van om ooit als wandelcoach te starten. In mijn praktijk merk ik regelmatig dat mensen spontaan hun levenservaringen vertellen en soms echt nood hebben aan een goede babbel.

Wandelcoach Limburg

Het idee hierachter is dat de cliënt en ik naast elkaar lopen en elkaar niet in de ogen hoeven te kijken. Juist daardoor kom je sneller en gemakkelijker tot inzichten. Ook het helende en rustgevende effect van de natuur helpt mensen om nieuwe wegen in te slaan in hun leven.  Ik zou dan bijvoorbeeld gesprekken voeren over persoonlijke ontwikkeling, de magie van het leven, maar ook over de tegenslagen die je tegen kan komen.

De perfecte combinatie

Mijn praktijk is gelegen in Zonhoven op slechts 500 meter van het natuurgebied ‘De Platwijers’. Ik zou zo’n wandeling kunnen combineren met een ontspannende massage nadien. Momenteel nog maar een droom, maar moest je bij het lezen van deze blogpost toch al interesse vertonen mag je altijd contact opnemen.

Energetische massage Maasmechelen

Wil je zelf ook eens gaan wandelen in dit prachtige natuurgebied? Op de kaart hieronder kan je het exacte adres terugvinden.

Connecterra
Zetellaan 54, 3630 Maasmechelen
connecterra.be

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *