Massage met stenen

Jade Stone Massage

Ontdek hier mijn massages met stenen.

Massage met stenen

Ben je op zoek naar een massage met stenen?  Masseren met stenen is een eeuwenoude traditie en ook vandaag een veel voorkomende massagetechniek.  Tijdens mijn opleiding heb ik enkele technieken geleerd.  Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende behandelingen waarbij ik gebruik maak van stenen

Hot Stone Massage

De meest bekende massage met stenen is waarschijnlijk de ‘hot stone massage‘.  Wanneer ik deze massage geef werk ik met warme basaltstenen.  De stenen komen uit rivierbeddingen of zee en hebben hun vorm door de natuur gekregen. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente van hoge dichtheid en houdt daarom de warmte goed vast.  Dit voel je goed wanneer ik de warme stenen op je plaats en er je mee masseer.  De stenen worden voor en tijdens de massage in water van zo’n 55° Celcius warm gehouden.

Basaltstenen - massage met stenen

Edelsteenmassage met rozenkwarts

Een andere aangename massage met stenen is de edelsteenmassage met rozenkwarts.  Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. De steen werkt in op de hartchakra. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus.  Persoonlijk vind ik dit prachtige stenen om mee te werken.

Edelsteenmassage met Rozenkwarts

Jade Stone Massage

In de Jade Stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme Jadestenen.  Deze groenachtige gladde stenen helpen om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Massage met Jade stenen

Edelstenen ‘opladen’

Wist je dat edelstenen een positieve werking hebben door hun energie af te geven aan hun omgeving?   Voor een optimale werking moet je deze energie  regelmatig ‘aanvullen’. Door een steen op te laden kan de werking worden vergroot of versterkt.  Ik geef je een enkele voorbeelden van methodes om edelstenen op te laden:

  • Stel ze minstens een nacht bloot aan maanlicht
  • Sommige stenen kunnen met zonlicht opgeladen worden
  • Leg de edelsteen minimaal 24 uren in een bakje met bergkristal steentjes

Ervaringen met deze massages

Benieuw naar wat anderen te zeggen hebben over deze massages?  Lees binnenkort de eerste reviews op deze site.

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *