Massage met warme stenen op je rug

Warme stenen op je rug

Warme stenen op je rug

Soms krijg ik de vraag of ik ook massages geef met ‘warme stenen op je rug’.  Hoogst waarschijnlijk bedoelt men dan de ‘hot stone massage‘ met basalt stenen, maar ik geef ook andere massages met warme stenen.  Op deze pagina geef ik je een overzicht van de verschillende massages die je kan boeken.

Zin gekregen in een massage met warme stenen?  Maak dan nu een afspraak!

Hot stone massage

Een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius.  De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in je spieren. De hot stone massage doet je heerlijk ontspannen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage maak ik gebruik van afgeronde basaltstenen. Dit is hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen zeer goed warmte kunnen vasthouden.

Basaltstenen - massage met stenen

De stenen worden opgewarmd in een warmwaterbad en vervolgens gebruikt om je lichaam mee te masseren. Zoals je op de foto’s kan zien worden er ook stenen op je lichaam gelegd zodat je door de warmte een aangenaam en ontspannen gevoel krijgt.

Massage met hete stenen op je rug

Jade Stone massage

De Jade Stone massage wordt ook met warme stenen gegeven, maar deze is niet te vergelijken met de hot stone massage.
Deze massage is veel intenser en ontspant op een nog dieper niveau.

Jade Stone Massage

Edelsteen massage

De energetische edelsteenmassage met rozenkwarts is een ontspannende en helende massage.  Ook deze stenen worden op je lichaam gelegd en gebruikt om je lichaam me te masseren.

Massage met edelstenen (Rozenkwarts)

 

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *