Ervaringen massage met kruidenstempels

Massage met kruidenstempels

Ervaringen massage met kruidenstempels

Ik doe mijn uiterste best om een kwalitatieve massage met kruidenstempels te geven.  Zo maak ik bijvoorbeeld mijn eigen kruidenstempels en luister ik naar de ervaringen van mijn klanten.  Omdat ik mij voortdurend wil verbeteren en blijven groeien in mijn job is het belangrijk om waardevolle feedback te krijgen.  Heb je een van onderstaande massages gekregen en wil je jouw ervaringen delen?  Dit kan je onderaan deze pagina.

Ik kijk uit naar jullie ervaringen, tips & advies!

kruidenstempels voor massage

 

Herbal Earth Massage

De Herbal Earth massage is een zachte vorm van voetreflex.  De meeste mensen vinden deze massage met warme kruidenstempels heel ontspannend.  Heb jij deze massage al eens gekozen in mijn praktijk? Dan hoor ik graag jouw ervaring in een reactie onderaan deze pagina!

Voetmassage met kruidenstempels

massage-onderbenen

Herbal Heaven Massage

De Herbal Heaven  is een massage van het gelaat en het hoofd waarbij ik warme kruidenstempels gebruik.  De meeste mensen vinden dit zeer aangenaam en ontspannend.  Ik ben benieuwd wat jij van deze massage vond.

Kruidenstempelmassage van het hoofd

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *