Lid van het gast-vrij netwerk

gast-vrij netwerk

Aangesloten bij het gast-vrij netwerk!

Vanaf nu maak ik met mijn praktijk deel uit van het gast-vrij netwerk, dit als toeristische partner. Gast-vrij is een toeristische netwerkorganisatie rond lokaal gastheerschap. Het netwerk brengt vakantiegasten rechtstreeks in contact met gast-vrije logiesuitbaters en met interessante toeristische partners.

Ik geloof sterk in dit netwerk omdat ik er zelf ook veel waarde aan hecht om mijn klanten gast-vrij te ontvangen. Via gast-vrij hoop ik toeristen, die in de omgeving logeren, te mogen verwelkomen voor een energetische of ontspannende behandeling.

Toeristische extraatjes

Als toeristische partner geef ik vakantiegasten met een gast-vrij pasje 10% korting op een behandeling.

Gastvrij korting Limburg massage

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *